Cjenik naših usluga

Cjenik naših usluga

NJEŽNE OPUŠTAJUĆE MASAŽE S ULJEM

NJEŽNE OPUŠTAJUĆE MASAŽE S ULJEM

Relaksirajuća masaža uljima

U relaksirajućoj masaži uljima primjenjuju se dugi pokreti i blagi pritisci kako bi se smanjila napetost mišića. Pritisak na mišiće služi uklanjanju učinaka stresa i uravnotežuje protok energije u tijelu. Ulja koja se koriste u tretmanu umirujuća su, čiste i pružaju duboko opuštanje. Prije tretmana imate mogućnost da intuitivno odaberete ulje s kojim želite da Vas se masira.

Relaksirajuća masaža vrućim uljima

U relaksirajućoj masaži vrućim uljima primjenjuju se dugi pokreti i blagi pritisci kako bi se smanjila napetost mišića. Pritisak na mišiće služi uklanjanju učinaka stresa i uravnotežuje protok energije u tijelu. Ulja koja se koriste u tretmanu umirujuća su, čiste i pružaju duboko opuštanje. Prije tretmana imate mogućnost da intuitivno odaberete ulje s kojim želite da Vas se masira.

Švedska masaža

Poznata kao snažna masaža u zapadnom svijetu, švedska masaža Thay way srednje je jaka masaža kojom terapeut izvodi limfnu drenažu. Ova masaža smanjuje oticanje nogu i ruku i odlična je za ljude koji akumuliraju višak vode, kao i za upalne mišićne procese kod sportaša i fizički aktivnih klijenata. Za 60 minuta terapeut je posvećen razgradnji mišićnog tkiva i time potiče cirkulaciju i protok energije. Nakon ove masaže Thalea preporučuje 30-minutni opuštajući program za saunu ili 30-minutnu masažu glave i ramena.

Prenatalna masaža

Ova masaža prilagođena je budućim majkama u ranim ili kasnim danima trudnoće. Masaža je usmjerena na najizraženija područja kao što su donji dio vrata, vrat, ramena i noge. Nudimo individualan pristup svakoj trudnici.
Masaža je lagana i ritmična s drenažnim učinkom. Nema uporabe eteričnih ulja, već samo osnovnog, kao što je bademovo ulje koje hrani kožu.
Prenatalna masaža slična je običnoj masaži – cilj je opustiti napete mišiće, olakšati bolne točke, poboljšati cirkulaciju i pokretljivost i osjećati se dobro. Ali prenatalna masaža prilagođena je i potrebama trudnica i njihovih mijenjajućih tijela, a terapeuti koji su obučeni u prenatalnoj masaži prilagođavaju svoje tehnike u skladu s tim.
PAŽNJA: Primamo trudnice tek nakon 16 tjedana trudnoće.

Masaža glave i lica

Masaža glave je oblik opuštajuće masaže koja se fokusira na lice, glavu, vrat i vlasište koje su važni energetski centri u tijelu. Ovaj oblik masaže je vrlo opuštajući i ima uravnotežujući učinak jer pomaže u oslobađanju stresa i napetosti stvarajući osjećaj mira i dobrobiti. U nastavku su navedene neke od uobičajenih prednosti:
• Općenito opuštanje
• Umiruje, revitalizira i podiže duh
• Poboljšava cirkulaciju krvi povećavajući dotok kisika u mozak
• Može stvoriti uravnoteženije stanje bića i balansiranje čakri
• Opušta čvrste mišiće, ublažava ukočenost, razgrađuje čvorove i povećava mobilnost
• Poboljšava limfnu drenažu koja pomaže u uklanjanju otpadnih proizvoda i toksina
• Može dati vašoj kosi zdrav sjajni sjaj i poboljšati stanje kože
• Promiče rast kose
• Pomaže naprezanju očiju, glavobolji napetosti, migreni, bol u čeljusti, bol u uhu, zvonjenje u ušima, kongestija sinusa, nesanica, poremećeni san

INTENZIVNE, DUBOKE MASAŽE S ULJEM

Snažna masaža vrućim uljima

Duboka masaža tkiva

Ako ste raspoloženi za jaču masažu, preporučujemo duboku masažu tkiva. Tehnika je u upotrebi nadlaktice, duboko u tkivo palčevima, a na kraju se mišići potpuno opuste.

Tajlandska masaža i masaža uljima

Ova masaža kombinacija je dvije masaže – tradicionalne tajlandske masaže i masaže uljem. Terapeut će, dok se savjetuje s klijentom, staviti naglasak na određene dijelove svog tijela u vezi s problemom koji oni mogu imati. U uobičajenim slučajevima to znači noge ili gornji dio leđa (ramena, trapez, vrat). Terapija započinje tradicionalnom tajlandskom odjećom nakon koje slijedi opuštajuća masaža uljem koje odabire klijent.
To je savršena kombinacija za postizanje ravnoteže u tijelu.

Masaža leđa, vrata i glave

Liječenje koje obuhvaća cijelo tijelo daje nevjerojatan osjećaj olakšanja. Kombinirajući različite masažne tehnike, oslobađa svu napetost iz vrata i ramena, što omogućuje bolju cirkulaciju krvi koja povećava opskrbu mozga kisikom. Može se izvoditi na stolu za masažu, na tatamiju ili na masažnoj stolici. Tretira cijelo tijelo, s naglaskom na vrat, leđa i glavu.

TRADICIONALNE THAI MASAŽE (bez ulja)

Tajlandska masaža

Stvorena je u Indiji prije 2500 godina. Kombinira nekoliko elemenata, uključujući akupresuru, udobno istezanje, pasivnu jogu i kiropraktiku. Temelji se na 10 najvažnijih energetskih točaka koje teku kroz životnu energiju i nalaze se 2 cm ispod površine kože. Cilj tajlandske masaže je osigurati protok energije i uravnotežiti tijelo. Masaže mogu biti blage, srednje ili intenzivne. Vrlo su ugodne i opuštajuće. Tajlandska masaža je umjetnost dodira. Koristi duboki pritisak, tijekom liječenja terapeuti koriste palčeve, koljena i stopala … Pritisak dlanova na vaše tijelo pomaže opuštanju. Pokreti istezanja uključeni u tajlandsku masažu pomažu opuštanju, revitalizaciji i ublažavanju napetosti. Tradicionalna tajlandska masaža izvodi se u ležećem položaju na bazi tatamija, pokrivajući cijelo tijelo, počevši od stopala, a završava masažom glave, kako bi odozgo pokrenula “lošu energiju”. Tradicionalna tajlandska masaža poziv je na buđenje svih osjetila i postizanje sklada duha i tijela.

Tajlandska masaža s istezanjem

Masaža se izvodi kao tajlandska masaža s više elemenata istezanja.

Tajlandska masaža + stopala

Izvodi se kao tajlandska masaža s naglaskom na stopalima. Terapeut provodi više vremena na nogama, listovima i bedrima.

Refleksologija

Masaža stopala sastavni je dio tajlandske kulture. Također se naziva refleksologija stopala čiji stručnjaci tvrde da postoje energetske zone na tijelu koje odgovaraju određenim zonama na podnožju masaže. Ova zona stimulira energetsku zonu određenog organa ili dijela tijela. Masaža može biti izvedena kao samostojeća i također može biti komplementarna masaži izbora, najčešće povezana s tradicionalnom tajlandskom. Izvodi se masažom stopala 30 ili 60 minuta i pomaže eliminirati mnoge zdravstvene probleme.

POSEBNI TRETMANI

Masaža vrućim kamenjem

Ova praksa koristi toplo i glatko vulkansko kamenje kao i terapeutove ruke. Kamenje se stavlja na i ispod vašeg tijela kako bi njihova toplina prodrla duboko. Različita se kamenja drže u rukama terapeuta i masiraju cijelo tijelo. To je vrlo opuštajuće i ljudi često idu u stanje slično snu tijekom liječenja. Također se vjeruje da kamenje apsorbira negativnu energiju i revitalizira centre energije. Masaža vrućim kamenjem, kao što znamo, došla je iz Amerike prije dvadesetak godina, ali neke upotrebe vrućeg kamenja za masažu vraćaju se mnogo dalje. Evo nekih od nevjerojatnih prednosti masaže vrućim kamenjem:
– Povećanje cirkulacije krvi, limfe i vitalnost
– Promiče oslobađanje toksina
– Kada se koristi s ricinusovim uljem smanjuje celulit
– Ispere umorne mišiće, omekšavajući tkivo toplinom
– Uspava središnji živčani sustav kada se kamenje položi na kralježnicu
– Olakšava pritisak sinusa
– Smanjuje natečene oči
– Učvršćuje kožu na licu izmjeničnim vrućim i hladnim kamenjem, stimulirajući vaskularnu gimnastiku
– Uzemljava tijelo smanjivanjem elementa vjetra u tijelu
– Poboljšava tonus visceralnih organa
– Pomaže u eliminaciji kada se vruće i hladno kamenje izmjenjuju stimulirajući peristaltiku
– Povećava kinestetsku svijest tijela izmjeničnim i glatkim kamenjem
– Nježno ljušti kožu, pojačavajući funkciju jetre
– Uključuje zvuk i vibracije … klik, kucanje ….
– Smanjuje upalna stanja uz korištenje hladnog kamenja
– I na kraju, očito “obnavlja slatkoću života”.

Piling + Hot stone masaža

Masaža biljnim oblozima

Tajlandska masaža s biljnim oblozima uključuje uporabu biljnih ekstrakata u cijelom tijelu. Biljke se nalaze u tavi pod nazivom pindas i grije se u posebnoj posudi. Na tijelo se primjenjuju tuljci tijekom trideset minuta, s posebnim naglaskom na napeti dio tijela. Ova masaža oslobađa tijelo od svakodnevnog stresa i istovremeno čisti kožu. Istodobno vam daje jedinstveni osjećaj vrućih biljaka na tijelu. Važno je napomenuti da se masaža biljnim oblozima uvijek primjenjuje uz 60-minutnu početnu masažu – bilo da se radi o tradicionalnoj tajlandskoj masaži ili aroma masaži.

Piling + masaža s uljima

Ova masaža obavlja se tako da tijelo očistimo pilingom. Ovaj tretman traje oko 20 minuta. Nakon toga klijent odlazi u tuš i vraća se na masažu uljem.
Navedene cijene odnose se na piling + masažu.
Dodajte još 30 minuta (20 minuta za peeling + 10 minuta za tuširanje).

Piling + tajlandska masaža

To je poziv na uživanje u tradicionalnom tajlandskom pilingu tijela, nakon čega koža ostaje nevjerojatno baršunasta i mekana. Nakon pilinga potrebno je tuširati se i nakon tuširanja vratiti u toplu sobu u kojoj se tajlandska masaža nastavlja. Piling traje 20 minuta, a masaža traje po vašem izboru.

MASAŽE S ČETIRI RUKE (DVIJE MASERKE)

Uljna masaža s četiri ruke - opuštajuća

Uljna masaža s četiri ruke - snažna

Uljna masaža s četiri ruke - tajlandska

MASAŽE ZA PAROVE

Masaža za parove - opuštajuća

U opuštajućoj masaži ulja primjenjuju se dugi pokreti i lagani pritisci kako bi se smanjila napetost mišića. Pritisak na mišiće služi ublažavanju učinaka stresa i ponovnom uravnoteženju protoka energije u tijelu. Ulja koja se koriste u tretmanu umirujuća su, čiste i pružaju duboko opuštanje. Prije tretmana imate mogućnost da intuitivno odaberete ulje s kojim želite masirati.

Masaža za parove - tajlandska

EKSKLUZIVNI TROSATNI TRETMANI

ZEN masaža

Zen masaža je kombinacija 3 najosnovnije tajlandske masaže.
Uključuje masažu stopala, uljnu masažu, te tradicionalnu thai masažu. Svaka masaža traje sat vremena.
Klijent može po vlastitom odabiru produžiti ili smanjiti trajanje jedne od tih 3 masaža, ali cjelokupni tretman traje punih 180 minuta.

SPA paket masaža

Spa paket je tretman koji traje 3 sata, a u njemu su uključene sve vrste masaža koje “Thai Centar Thalea” nudi u svom programu. U ovom tretmanu klijent može isprobati kombinaciju svih masaža koje naš centar nudi. Herball compress masažu, Hot oil masažu , masažu glave i vlasišta, Oil masažu, Thai masažu, Hot stone masažu, Refleksologiju i slično. Klijent prilikom naručivanja na “Spa package tretman” može sam odabrati kombinaciju i trajanje svake masaže, ukupno 180 min.

INTENZIVNE, DUBOKE MASAŽE S ULJEM

Snažna masaža vrućim uljima

TRADICIONALNE THAI MASAŽE (bez ulja)

POSEBNI TRETMANI

MASAŽE S ČETIRI RUKE (DVIJE MASERKE)

Uljna masaža s 4 ruke - opuštajuća

Uljna masaža s 4 ruke - snažna

Uljna masaža s 4 ruke - tajlandska

MASAŽA ZA PAROVE

Masaža za parove - tajlandska

EKSKLUZIVNI TROSATNI TRETMANI

WhatsApp